Criolipoliza

Criolipoliza Cluj Eve of Beauty

Criolipoliza

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetru, distrugând celulele grase din zona dorită de tine.

Durata: 45-60 de minute

Ce este criolipoliza?

Modernă, non-invazivă, nechirurgicală, nedureroasă și sigură, criolipoliza este o procedură medicală prin care centrimetri în plus sunt înghețati și eliminati. Așadar, dacă vrei să slăbești natural, sănătos, fără efort și nedureros, acest tratament este soluția-minune de care ai nevoie pentru a-ți recăpăta suplețea, tinerețea, frumusețea, încrederea în propria persoană și starea de bine de odinioară. Eve of Beauty, nu te va atinge nici măcar cu un ac, criolipoliza îngheță celulele de grăsime, acestea „mor”, apoi sunt eliminate de organism în decursul a câteva săptămâni – maximum 12 săptămâni. Criolipoliza distruge 3 din 4 acizi grași, astfel grăsimea în exces este eliminată definitiv. Pe o singură zonă pot fi aplicate maximum 6 ședințe a câte 45 de minute fiecare, la un interval de minimum 4 săptămâni între fiecare procedură. Lipoliza chimică, liposucția, radiofrecventa, vacuum, masajul, dietele, efortul, toate dau rezultate, însă fiecare dintre aceste metode vin la pachet cu câte un sacrificiu pe care, vrei sau nu vrei, ești nevoit/ă să ți-l asumi. Durerea și chinul sunt printre cele mai frecvente efecte secundare. Criolipoliza nu doare, iar eficiența sa atinge cote maxime. Trei ședințe îți pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință. Peste 90% dintre pacienții care au ales această procedură modernă au obținut rezultate excepționale. Așadar, ce te reține să îngheți grăsimea de pe corpul tău?! Eve of Beauty te invită să slăbești la rece, fără ace sau bisturiu, oferindu-ți o serie de promoții aproape de nerefuzat. Criolipoliza este procedeul prin care tu, bărbat sau femeie, redevii o persoană fericită și suplă, fără efecte secundare! Eve of beauty îți remodelează corpul într-un mod incredibil de frumos!

Cum funcționează?

Îngheață și elimină din organism pe cale naturală celulele grase Criolipoliza declanșează un proces natural, cunoscut de corpul tău. Mai exact, ea folosește un proces de răcire targetat care distruge celulele grase de sub piele, înghețându-le până la eliminare. Laserul sparge blocurile de grăsime, iar criolipoliza îngheață rapid celulele grase și provoacă apoptoza, ceea ce înseamnă modificarea celulelor grase și eliminarea acestora din organism pe cale naturală. Pe măsură ce ele sunt eliminate, tu capeți conturul pe care ți-l dorești. Criolipoliza este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului.Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă. Deși pot fi tratate și alte zone, acest lucru va fi stabilit in funcție de cantitatea de grăsime din zona respectivă. Poți discuta toate opțiunile împreună cu specialiștii noștri în remodelare corporală în cadrul consultației inițiale, care este gratuită.

Criolipoliza Cluj Eve of Beauty

De ce este considerată criolipoliza printre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală?

Rezultatele uimitoare, mulți centimetri în minus și mai puține kilograme atât pentru bărbați cât și pentru femei, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul celor mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate imediate.Criolipoliza Cryomed lucrează uniform și nu există riscul să rămână gâlme sau pete, așa cum se întâmpla cu dispozitive de criogenare de veche generație.Studiile clinice au evidențiat faptul că pentru pacienții care aveau un stil de viață sănătos, după un singur tratament de criolipoliză s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.După tratamentul inițial, oricine poate obține o reducere a stratului de grăsime cu ședințe de tratament suplimentare. Majoritatea celor care apelează la criolipoliză însă au constatat că un pachet de tratament din 3 ședințe îi ajută să își îndeplinească obiectivele.

Cât durează și de câte ședințe de criolipoliză am nevoie pentru a obține rezultate?

O ședință de criolipoliza Cryomed durează 45-60 de minute. Pentru obținerea rezultatelor promise, numărul recomandat este de 3 ședințe pe aceeași zonă, la un interval de 6 săptămâni distanță.Datorită faptului că procesul inflamator, indus prin înghețarea celulelor grase, nu este imediat, va dura circa 2 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii stratului de grăsime. Cu toate acestea, la aproximativ 4 săptămâni de la prima aplicare vei vedea o îmbunătățire notabilă, care va fi finalizată complet la 2 luni după tratament.Pentru a impulsiona rezultatele pozitive pe care le aștepți, în perioada cuprinsă între cele 2 ședințe de criolipoliză, este recomandată efectuarea unui program complet de LPG (12 ședinte, câte 3 ședinte/săptămână).*** Bineînțeles că rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Criolipoliza Cluj Eve of beauty

Ce simți în timpul criolipolizei ?

În timpul procedurii de criolipoliză, specialistul Eve of Beauty va identifica zona de grăsime ce urmează a fi tratată și o va acoperi cu o membrană impregnată cu gel rece pentru a proteja pielea. Odată ce dispozitivul este aplicat pe zona cu probleme, acesta acționează prin vacuum, ce prinde practic grăsimea și o îngheață pana la temperatura de – 10 grade, treptat. Criolipoliza nu este dureroasă, iar la Eve of Beauty monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Care sunt contraindicațiile criolipolizei?

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant nu pot beneficia de criolipoliză. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează nu pot fi supuse acestui tratament.

Este criolipoliza Cryomed sigură?

Criolipoliza s-a dovedit a fi o tehnică sigură în urma unui număr de studii clinice evaluate de către FDA. În măsura în care regiunea tratată este monitorizată cu atenție pentru a asigura controlul precis al temperaturii, este creat un mediu controlat și sigur.La Eve of Beauty folosim unul dintre cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniu, Cryomed, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără nici un risc, pentru pacienții și pacientele noastre.Testarea extinsă a tehnologiei de criolipoliză a demonstrat că răcirea distruge celulele grase. Alte țesuturi, cum ar fi țesuturile pielii, nu sunt afectate în niciun fel pe termen lung. Celulele adipoase distruse și conținutul lor sunt îndepărtate și eliminate de procesele metabolice normale ale organismului. De asemenea, procedura nu are efecte adverse asupra nivelurilor de enzime hepatice sau de grăsimi din sânge (cum ar fi colesterolul).

Criolipoliza Cluj Eve of Beauty

Alte proceduri de Remodelare corporală