Electrostimulare

Electrostimulare Cluj

Electrostimulare

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat.Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

Cum actioneaza Electrostimularea?

Electrostimularea musculara presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecventa si intensitate adecvata pentru a genera o miscare vibratorie a muschilor, astfel se ard caloriile si grasimile aflate in exces in organism.

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, pe capetele muschilor, in functie de necesitatile fiecarei persoane, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Procedura de electrostimulare corporala a fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu. Apoi a fost introdusa in spitale, cu functii multiple, in special in tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. In saloanele si centrele de infrumusetare corporala, aceasta tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, avand rezultate spectaculoase, devansand fitness-ul si chirurgia plastica.

Care sunt contraindicatiile tratamentului de Electrostimulare?

Tija metalica, sarcina si perioada de alaptare, epilepsie, boli de piele, hipertensiune arteriala, boli cardiace, probleme ale tiroidei, sterilet metalic, pacemaker, la menstruatie.

Electrostimulare Cluj

Ce simt in timpul sedintei de Electrostimulare?

Senzatia pe care o ai cand faci o sedinta de electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemenea unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Fiecare persoana isi regleaza intensitatea in functie de propria suportabilitate si de cat de antrenata are musculatura. Dupa o sedinta de electrostimulare, corpul se va simti mai lejer, ca dupa orice efort fizic. Diferenta este ca stai intinsa si lasi electrozii sa faca ceea ce ai face tu.

In cat timp se vad rezultatele sedintelor de Electrostimulare?

Rezultatele terapiei prin electrostimulare - ca la orice alt tratament corporal - difera in functie de tipologia fiecarei persoane in parte. Primele rezultate vizibile apar dupa cateva sedinte, insa dupa cateva saptamani de sedinte de electrostimulare efectuate cu regularitate se poate vorbi de un efect tonifiant remarcabil. Dupa ce ti-ai modelat corpul dupa placul tau, pentru intretinerea siluetei este suficient sa faci o sedinta de electrostimulare o data la 7 zile. Totodata, efectele sedintelor de electrostimulare se vad in functie de metabolism si de intensitatea cu care se lucreaza, de surplusul de greutate si de stilul alimnetar ales. Cele mai bune rezulatate in obtinerea unui corp de invidiat presupun combinarea sedintelor de electrostimulare cu cele la tunelul cu raze infrarosii sau la termocuvertura si LPG. Schema personalizata de tratament se obtine in urma evaluarii corporale efectuate in mod gratuit de catre personalul centrului nostru.

Electrostimulare Cluj

Cat de des se fac sedintele de Electrostimulare? Trebuie sa tin dieta?

Tratamentul prin electrostimulare trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unui stil alimentar echilibrat si consumul a cel putin 2 litri de apa zilnic. Se recomanda evitarea exceselor si alimentele cu numar mare de calorii. Cu siguranta, un stil alimentar echilibrat potenteaza efectele sedintelor de electrostimulare corporala si grabeste pierderea centimetrilor in plus!

Cate kilograme slabesc prin Electrostimulare?

Cu ajutorul tratamentului de electrostimulare, nu se slabeste in kilograme, ci in circumferinta. De fapt, toate tratamentele de Remodelare corporală ajuta la pierderea in centimetri, nu in kilograme. Daca se revine imediat la stilul alimentar dezordonat, fara nici un fel de retineri, si daca nu se mai fac sedinte de electrostimulare pentru intretinere, corpul va incepe sa acumuleze grasimi din nou.

Care sunt beneficiile tratamentului prin Electrostimulare corporala?

  • reda fermitatea si tonusul muscular
  • remodeleaza corpul si reduce circumferinta zonelor cu probleme,
  • tratament arzator de calorii, recomandat a fi efectuat dupa sedintele de Endermologie cu LPG,
  • ajuta la reducerea celulitei si a aspectului de coaja de portocala
  • mareste capacitatea de absorbtie a nutrientilor de catre piele
  • accelereaza sintetizarea de colagen si elastina, iar pielea devine mai ferma, isi recapata atat elasticitatea cat si aspectul sanatos,
  • imbunatateste circulatia limfatica,
  • micsoreaza stratul adipos, diminuand grasimea nedorita din zonele problematice

Alte proceduri de Remodelare corporală