Tratamente faciale

Tratamente faciale

Efectueaza tratamente faciale de infrumusetare la Eve of Beauty Cluj-Napoca cu cele mai noi si eficiente tehnologii disponibile in Romania! In plus, ca sa obtinem impreuna cele mai bune rezultate, folosim doar produse profesionale de top din gama Bruno Vassari si Institute BCN Barcelona

LPG Ergolift Cluj Eve of Beauty

LPG Ergolift

LPG Cellu M6

Reactivează producția de colagen a organismului și oferă un efect natural de strălucire și elasticitate . Rezultatele se pot vedea chiar după prima ședința de tratament și vor continuă să se îmbunătățească după fiecare sesiune de terapie. Astfel, pielea își va redobândi densitatea, iar ridurile vor fi estompate în mod natural. 

află mai multe
oxigen hiperbaric Cluj Eve of Beauty

Oxigen Hiperbaric

Oxygenera Pro

Oxigenul sub presiune este introdus în cele mai profunde straturi ale pielii. Datorită oxigenării și îmbunătățirii respirației celulare este stimulată circulația sangvină, regenerarea celulară și pielea este hidratata în profunzime, prin stimularea producției de elastina și colagen. Ridurile sunt reduse, petele îndepărtate, tenul devine mai luminos, conturul natural al feței este subliniat și înfrumusețat.

află mai multe
radiofrecvență multipolara Cluj Eve of Beauty

Radiofrecvență Multipolara

Oxygenera Pro

Tratează țesuturile cu precizie stimulând circulația sangvină și producția de colagen și elastina. Manipulul de radiofrecvență încorporează un sistem de răcire care menține epiderma la o temparatura optimă. Textura pielii este mult îmbunătățită, ridurile sunt eliminată și fermitatea pielii este recăpătata.

află mai multe
Microdermabraziune Eve of Beauty Cluj

Microdermabraziune

Oxygenera Pro

Stimulează epiderma și circulația sangvină sporind producția de colagen și elastină. Transformă efectiv epiderma și stimulează regenerarea celulară, pielea capătă astfel un aspect sănătos, petele pigmentare și semnele de îmbătrânire sunt eliminate.

află mai multe

Mezoterapie Virtuala

Oxygenera Pro

Ajută la introducerea serurilor în stratul profund al pielii, reușind să asigure o absorbție a ingredientelor active de până la 95%. Ajută la o hidratare mai profundă, previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea celulară.

află mai multe
Masca cu laser infrarosu si oxigen Eve of Beauty Cluj

Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser

Oxygenera Pro

Soft Laser stimulează metabolismuluicelular și, de asemenea, stimulează secreția de colagen și elastină la nivel cutanat. Are un puternic efect anti-age și anti-oxidare reparând pielea în profunzime.

află mai multe