Remodelare corporală

Remodelare corporală

Slăbește in centimetri rapid și scapă de celulita la salonul Eve of Beauty Cluj-Napoca. Remodeleaza-ti silueta, obtine o piele mai ferma si un aspect mai tineresc cu ajutorul celor mai performante aparate si tehnologii create de medici si esteticieni cu renume mondial.

Criolipoliza Eve of Beauty Cluj

Criolipoliza

cryomed

Metoda foarte eficienta de distrugerea definita a tesutului adipos. Aplicarea temperaturilor scazute la nivel cutanat duce la intrarea in apoptoza celulara (moartea programata a celulei) pentru ca apoi celulele grase sa fie eliminate in mod natural si treptat.

află mai multe

Remodelare corporală LPG

LPG Cellu M6

LPG CELLU M6 Integral este o tehnica inovativa de stimulare a pielii, care are ca scop intensificarea activitatii celulare latente a tesutului, eliminand astfel celulita. Metoda este 100% naturala, non-invaziva si nu implica riscuri.

află mai multe
Electrostimulare Eve of Beauty

Electrostimulare

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat.Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

află mai multe

Tunel cu raze infraroșii

Termoterapia realizată cu ajutorul Tunelului cu infraroșu reprezintă o metodă pentru slăbire rapidă în kilograme și în centimetri. Acest tratament este ideal pentru combaterea celulitei și eliminarea retenției de apă.

află mai multe